Graaf Willem II Laan 18     2645 AJ Delfgauw     Telefoon 015 256 45 91

Onze werkwijze - particulier & zakelijk

Wij geloven in een heldere werkwijze voor al onze werkzaamheden, producten en diensten. Daarbij maken we onderscheid tussen projectmatige werkzaamheden die we uitvoeren voor bouw- en aannemersbedrijven en de reguliere werkzaamheden voor particuliere en zakelijke klanten:

Voor particuliere en zakelijke klanten

Als plaatselijke loodgieter in Delfgauw en omgeving werken we uiteraard vaak voor particuliere klanten en bedrijven in de regio. We leveren en plaatsen nieuw sanitair, renoveren dakbedekking, leggen nieuwe water- en gasleidingen aan. Ook repareren we lekkages, verhelpen storingen van bijvoorbeeld warmtepompen en boilers.

Het tarief dat wordt berekend voor onze loodgieterswerkzaamheden is per 1 januari 2023 € 60,00 exclusief BTW per uur. Daarbij geldt dat bij onze werkzaamheden het eerste uur altijd volledig wordt berekend, daarna rekenen we per kwartier. Voor onze werkzaamheden in Delfgauw en directe omgeving (Delft, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer) worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.

Voor de Aannemer

Wij werken als allround loodgietersbedrijf ook voor tal van bouw- en aannemersbedrijven bij (nieuw)bouwprojecten in Delfgauw, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer en omgeving. We worden onder meer ingezet voor het aanbrengen of renoveren van dakwerk, centrale verwarming, sanitair, riolering, het ontwerpen en aanleggen van ventilatiesystemen, gas-, water-, brand- en stofzuigerinstallaties.

Bij de meeste werkzaamheden die we uitvoeren voor bouw- en aannemersbedrijven, gaat het om grotere projecten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te vragen.

Algemene Voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2024 (ALIB 2024) van toepassing.

Indien wij alleen worden ingehuurd voor arbeid, dan zijn wij niet aansprakelijk voor de door de opdrachtgever geleverde materialen en voor de werking daarvan. Wanneer de materialen aanwezig zijn, dan gaan wij ervan uit dat dit met kennis van zaken is aangeschaft en sluiten wij elke aansprakelijkheid/verantwoordelijkheid uit.

Bij door ons uitgebrachte offerten, zijn alle niet genoemde werkzaamheden ook niet in de offerteprijs inbegrepen en worden deze werkzaamheden/leveringen in overleg met de opdrachtgever uitgevoerd en als meerwerk gefactureerd.

De door ons genoemde prijzen zijn excl. BTW, tenzij anders vermeld.