Graaf Willem II Laan 18     2645 AJ Delfgauw     Telefoon 015 256 45 91

Loodgietersbedrijf Van Niel & Zonen

Al meer dan 50 jaar ambachtelijk vakmanschap

Loodgietersbedrijf Van Niel & Zonen is als familiebedrijf al meer dan 50 jaar actief in de loodgieters- en verwarmingsbranche in Delfgauw en nabije omgeving. Ons team bestaat uit betrokken medewerkers die er bij ieder project voor gaan. We staan als gerenommeerd bedrijf voor ambachtelijk vakmanschap, werken creatief en flexibel.

Loodgietersbedrijf Van Niel & Zonen

Loodgieter voor zowel zakelijke klant als particulier

Vanuit ons bedrijfspand in Delfgauw (Zuid-Holland) werken we voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals bouw- en aannemersbedrijven. We werken voornamelijk in de omgeving van Delfgauw, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer en omliggende gebieden. Lees hier meer informatie over onze werkwijze.

Als loodgieter van alle markten thuis

Als allround loodgietersbedrijf bieden we een breed scala aan producten & diensten, waaronder dakwerk, riool, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, gas-, water-, brand-, en stofzuiger installaties. Voor een compleet overzicht, zie onze pagina met producten & diensten.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een goede loodgieter in Delfgauw of omgeving? Neem dan contact met ons op om uw vraag te bespreken of een afspraak te maken.