Graaf Willem II Laan 18
2645 AJ Delfgauw
Telefoon: 015 - 2564591

 
 
Home > productinformatie

Digitale CV showroom Klimaat Comfort

U bent te allen tijde van harte welkom in onze eigen showroom waar u een uitgebreide collectie sanitair en radiatoren kunt bekijken. Op de contact pagina vindt u onze adres gegevens. Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 16:00 met uitzondering van het weekend.Klimaat Comfort Dealer

U bent op zoek naar een oplossing op het gebied van verwarmen, warm water, ventilatie of koeling. U wilt uw keuze bepalen op basis van smaak en/of budget! Wellicht weet u inmiddels dat er talloze mogelijkheden zijn. Op het gedeelte van onze site, Klimaat Comfort, treft u beslist datgene aan wat u zoekt. Alles overzichtelijk gepresenteerd en voldoende keus om te komen tot een installatie die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Op Klimaat Comfort kunt u producten selecteren en vergelijken, op een tijdstip dat het ú uitkomt. Heeft u een keus gemaakt of wenst u meer (technische) informatie dan staan wij graag voor u klaar om u verder van advies te dienen. Het is voor beide partijen beter als u vooraf weet wat er allemaal te koop is. Dit voorkomt dat u later spijt krijgt en toch liever iets anders had gewenst. Wij kunnen veel voor u betekenen. Vandaag én in de toekomst.

Neem een kijkje in onze online showroom Klimaat Comfort